×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan op reis met baby

  De oceaan over in het najaar

  Harry en Meghan op reis met baby

  De baby van prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex, maakt zijn of haar eerste reis naar de Verenigde Staten en Canada. Dat verklapt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Vanity Fair. Volgens de bron zouden Harry en Meghan, die in het voorjaar hun eerste spruit verwachten, in het najaar de oceaan oversteken mét hun kleine.


  Er wordt al langer gefluisterd over een officiële reis van Harry en Meghan naar haar geboorteland. Zo zouden de hertog en hertogin van Sussex volgens geruchten van plan zijn geweest in het voorjaar naar de VS en Canada te vliegen. Omdat Meghan rond die tijd is uitgerekend, worden de reisplannen volgens de ingewijde op de lange baan geschoven. De bron onthult ook dat Meghan hoopt zo lang mogelijk te kunnen blijven werken, tot “vlak voor haar uitgerekende datum”, omdat ze zich “fit en goed” voelt. Na haar bevalling zou Meghan van plan zijn een paar maanden verlof te nemen, korter dan gebruikelijk binnen de Britse koninklijke familie. Wanneer Harry en Meghan naar de Verenigde Staten en Canada gaan zou afhangen van haar uitgerekende datum en die is strikt geheim.

  19 december 2018 - 07:00