×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan: ‘onze beveiliging is al geregeld’

  Na verhuizing van Canada naar L.A. laaide discussie weer op

  Harry en Meghan: ‘onze beveiliging is al geregeld’

  Onlangs verkaste het paar van Canada naar Los Angeles, vermoedelijk om het sluiten van de grens voor te zijn. Maar wie ging er opdraaien voor de kosten van de beveiliging?


  Het was een tweet van de Amerikaanse president Trump die Harry en Meghan aanleiding gaf te reageren. Hij stelde namelijk dat het paar meer dan welkom is in Amerika, maar dat hij toch niet van plan is hun beveiliging te gaan betalen.

  Dat is ook helemaal niet de bedoeling, zo blijkt. Want Harry en Meghan lieten vervolgens een verklaring uitgaan dat alles rondom hun beveiliging al geregeld is.

  Lees ook:

  Vorige week las je bij ons dat Meghan en Harry per privé-vliegtuig van Canada naar Amerika gingen. Bronnen om hen heen meldden dat Canada altijd al bedoeld was al slechts een tussenstop. En dat Meghan haar acteercarrière nieuw leven wil inblazen in Los Angeles.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  30 maart 2020 - 09:25