×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan officieel verhuisd naar Windsor

  De hertog en hertogin maken zich klaar voor geboorte

  Harry en Meghan officieel verhuisd naar Windsor

  De Britse prins Harry en Meghan kunnen hun verhuisdozen gaan uitpakken. Volgens Britse media zijn de twee officieel vertrokken uit Kensington Palace.

  Harry en Meghan wonen nu in Frogmore Cottage in Windsor, niet ver van Windsor Castle. Dat is net op tijd voor de hertog en hertogin van Sussex hun eerste kindje verwelkomen. Het paar wilde gesetteld zijn voordat de baby zou komen en Meghan is later deze maand uitgerekend.

  De Sussexes lieten de afgelopen maanden hun nieuwe huis volledig renoveren. Het historische huis werd in de 18e eeuw gebouwd voor koningin Charlotte, de vrouw van koning George III.

  5 april 2019 - 11:30