×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan niet terug voor kerstlunch

  De echtpaar richt zich volledig op gezinsleven

  Harry en Meghan niet terug voor kerstlunch

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan missen niet alleen Kerstmis op het koninklijke landgoed Sandringham, maar zijn deze week ook niet bij de verschillende activiteiten voorafgaand aan de feestdagen.


  Dat zeggen bronnen tegen de Daily Mail. De hertog en hertogin van Sussex zitten in het buitenland en zijn niet van plan om dit jaar nog terug te keren naar Groot-Brittannië.

  Maandagavond is er op Buckingham Palace een kerstfeestje waarbij het personeel bedankt wordt voor hun werk in het afgelopen jaar. Woensdag vindt in het paleis de traditionele pre-kerstlunch plaats. Koningin Elizabeth nodigt daarvoor altijd de voltallige familie uit. Met een kleiner gezelschap viert ze vervolgens kerst op Sandringham.

  Geruchten deden de ronde dat Harry en Meghan mogelijk hun zesweekse vakantie zouden onderbreken voor het samenzijn, maar dat is dus niet het geval. De hertog en hertogin willen zich voorlopig volledig richten op het gezinsleven. Naar verluidt bezoeken ze onder meer Meghans moeder Doria Ragland in de Verenigde Staten.

  Koningin Elizabeth staat volledig achter de twee en steunt hun beslissing.

  17 december 2019 - 11:43