×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan nemen de tijd voor Archie

  De Sussexes willen geen pottenkijkers

  Harry en Meghan nemen de tijd voor Archie

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn zuinig met het delen van foto’s van hun baby Archie op sociale media. Net als andere kersverse ouders doen Harry en Meghan dat bewust, legt opvoeddeskundige Victoria Jennings uit aan de Britse krant Express.

  “De hertog en hertogin kiezen ervoor om de eerste maanden als jonge ouders samen door te brengen om hun baby te leren kennen. Alle ouders hebben het recht op privacy met hun kind, als zij dat wensen. Het is altijd de keuze van ouders om te bepalen hoeveel afbeeldingen ze met de buitenwereld delen.”

  Als familieleden ver weg wonen kunnen ouders ervoor kiezen meer babyfoto’s via sociale media te delen. Jennings: “Persoonlijk maakte ik al vroeg de beslissing om mijn kinderen op sociale media te laten zien, voornamelijk voor familieleden en vrienden om te laten zien hoe de kinderen opgroeien. Het is echt een beslissing van ouders zelf en ik begrijp volledig als ouders ervoor kiezen het niet te doen. Er is geen goed of fout en niemand hoeft te worden veroordeeld omdat hij het beste voor zijn kind wil.”

  Archie werd op 6 mei geboren. Twee dagen daarna toonden Harry en Meghan het kleintje voor het eerst aan de wereld. Op Moederdag deelde Meghan een foto van de voetjes van Archie. Daarna was het wachten op Vaderdag. Op deze foto is te zien hoe Archie, in de armen van Harry, zijn vaders vinger vasthoudt en nieuwsgierig in de camera kijkt.

  24 juni 2019 - 11:04