×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan nemen Archie mee voor een biertje

  Royals gaan undercover bij lokale pub

  Harry en Meghan nemen Archie mee voor een biertje

  Er zijn foto’s opgedoken van prins Harry en zijn vrouw Meghan die hun zoontje Archie laten kennismaken met het Britse publeven. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op beelden van de Britse royals die een paar zondagen geleden incognito een bezoekje brachten aan The Rose & Crown in Windsor.

  De pub ligt op steenworp afstand van Frogmore Cottage, waar Harry, Meghan en Archie wonen. Te zien is hoe Harry met een maxi-cosi het café binnenwandelde. In het zitje lag Archie onder een dekentje naar verluidt zoet te slapen. Meghan sjouwde met babyspulletjes voor de kleine. Volgens ooggetuigen gedroeg deze zich overigens voorbeeldig: gedurende het twee uur durende pubbezoek heeft hij geen kik gegeven. Zelfs niet toen mama Meghan zijn luier verschoonde.

  The Rose & Crown (© Copyright Google 2019)

  Harry en Meghan aten een ‘roast dinner’ en Harry deed zich tegoed aan een paar pints. Meghan hield het bij water. De pubeigenaren behandelden de royals als reguliere gasten; volgens een getuige bleef het koninklijke bezoekje zelfs zo onopgemerkt dat de meeste bezoekers ze niet eens herkenden. Helemaal alleen waren Harry en Meghan echter niet: ze hadden wel hun privébeveiliging en twee politieagenten bij zich.

  Het cafébezoek lijkt het eerste publieke uitje onder de radar te zijn dat ze als familie maakten sinds de geboorte van Archie in mei. In juli ging het gezin al eens op pad naar een polowedstrijd van Harry.

  19 september 2019 - 10:21