×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan maken tussenstop in Tonga

  Harry en Meghan maken tussenstop in Tonga

  De hertog en hertogin van Sussex zijn in oktober 24 uur in het koninkrijk Tonga. Het bureau van de premier van de eilandstaat heeft dinsdag de data van het eerder al aangekondigde bezoek van Harry en Meghan bekendgemaakt: 25 en 26 oktober. Wat het paar precies gaat doen, wordt later bekend.


  Het bezoek aan Tonga is onderdeel van een langere reis van de jonggehuwden. Zij gaan ook naar Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. In Australië woont Harry een deel van de door hem opgezette Invictus Games bij, die van 20 tot en met 27 oktober in Sydney worden gehouden.

  Harry en Meghan zullen daardoor niet bij het staatsbezoek zijn dat koning Willem-Alexander met koningin Máxima in oktober brengt aan het Verenigd Koninkrijk, maar het hertogelijk paar komt in 2020 zelf naar Nederland wanneer de Invictus Games in Den Haag worden gehouden. Harry, die deze week voor de wereldaidsconferentie twee dagen in Amsterdam is, heeft maandagavond al kennisgemaakt met burgemeester Pauline Krikke.

  24 juli 2018 - 13:49