×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan leggen merknaam vast

  Cambridges en Sussexes scheidden hun wegen

  Harry en Meghan leggen merknaam vast

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben de merknaam van hun eigen goede doel, Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, vastgelegd. Dat meldt People.


  In juli van dit jaar scheidden de wegen tussen de Cambridges en de Sussexes. Beide stellen besloten een eigen goede doel te starten. Daarvoor hadden prins William en Catherine samen met Harry en Meghan een goed doel. Het verzoek van de Sussexes om een eigen merknaam vast te leggen kwam een dag voordat de twee broers en hun vrouwen uit elkaar gingen.

  Met een vastgelegde merknaam kunnen Harry en Meghan ook juridische actie ondernemen als iemand de naam onrechtmatig gebruikt. Deze merknaam zal gebruikt worden bij leesmateriaal, kleding en fondsenwerving.

  30 december 2019 - 09:00