×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan domineren Britse voorpagina’s

  "Go... If you must"

  Harry en Meghan domineren Britse voorpagina’s

  De Britse kranten besteden dinsdag uitgebreid aandacht aan de beslissing van koningin Elizabeth om haar kleinzoon prins Harry meer vrijheid te geven. Het nieuws domineert vrijwel alle voorpagina's.


  The Times, The Daily Telegraph en The Independent zoomen alle in op de historische verklaring van de koningin prins Harry en zijn vrouw Meghan te steunen in hun wens een stap terug te doen. Tabloids als The Sun, The Daily Mirror en Metro richten hun pijlen vooral op de koningin, die Harry met groot verdriet zou laten gaan. Zij kozen dan ook vooral voor foto’s van Elizabeth waarop ze treurig kijkt.

  “Queen to Harry: I want you to stay… but you’re free to go”, kopt The Mirror en Metro schrijft in koeienletters bij een foto waarop Harry zijn oma kust: “You can go your own way.”

  Ook The Daily Mail stipt aan dat Elizabeth liever had gezien dat het paar volledig lid was gebleven van het koningshuis. “Go… If you must”, staat er in chocoladeletters bij.

  The Daily Express benadrukt de grootsheid van Elizabeth om aan Harry’s verzoek te voldoen. De krant wijst er daarbij wel op dat de beslissing verschillende “complexe kwesties” heeft opgeleverd die allemaal nog moeten worden opgelost.

  14 januari 2020 - 11:08