×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan dineren met J.Lo en A-Rod

  J.Lo nodigde Sussexes uit om naar hun huis te komen

  Harry en Meghan dineren met J.Lo en A-Rod

  Prins Harry en zijn echtgenote Meghan vermaken zich prima in Miami. Het koppel heeft een etentje gehad met Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, meldt The New York Post.


  De hertog en hertogin van Sussex waren donderdag bij een evenement van de bank JP Morgan waar ook de zangeres en de oud-honkballer van de partij waren. Daarna vertrokken ze samen naar een restaurant. “Harry en Meghan konden het erg goed vinden met Jennifer en Alex en kletsten gezellig samen tijdens het diner. J.Lo nodigde het koppel en hun baby Archie uit om naar hun huis in Miami te komen en tijd door te brengen met hen en hun kinderen”, vertelt een ingewijde.

  Donderdag was het eerste openbare optreden van Harry en Meghan sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis. Naar verluidt kregen de twee meer dan 500.000 dollar voor hun aanwezigheid. De prins hield er ook een toespraak. Harry zou hebben gepraat over de druk van de Britse roddelpers en zijn hoop hebben uitgesproken voor meer privacy en rust nu ze ook een groot deel van hun tijd in Noord-Amerika wonen.

  De Sussexes verblijven sinds een paar weken in Canada. Het koppel zou voor de zomer op zoek zijn naar een stulpje in Los Angeles.

  9 februari 2020 - 12:40