×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan bij koninklijke Marokkaanse stallen

  Het echtpaar ziet de therapeutische werking van paarden

  Harry en Meghan bij koninklijke Marokkaanse stallen

  Prins Harry en Meghan hebben maandag een bezoek gebracht aan de Royal Equestrian Club in Marokko. Bij deze stallen in Rabat zagen de twee hoe paarden worden ingezet voor therapie voor gehandicapte kinderen en kinderen met een psychische aandoening.

  Later op de dag staat er een ontmoeting gepland met koning Mohammed en wordt er gekookt met jonge ondernemers. Het is laatste geplande buitenlandse reis van het paar voordat Meghan in het voorjaar zal bevallen.

  Zondag bezochten de Britse royals een pension dat is gebouwd om het uitvalpercentage van jonge schoolmeisjes van 12 tot 18 jaar terug te dringen. Het koppel werd ontvangen met een welkomstlied van enkele van de meisjes die in het pension verbleven. Ook kreeg de hertogin een bosje rozen van een meisje overhandigd. Harry en Meghan namen ook een kijkje in een klaslokaal. Ze spraken hier met leerlingen die hard aan het leren waren voor examens.

  De hertogin van Sussex maakte indruk met haar goede beheersing van de Franse taal. Meghan zou acht jaar Franse les hebben gevolgd en onlangs haar Frans weer hebben opgehaald.

  25 februari 2019 - 13:30