×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan beschermen hun privacy

  Derde hek rond Frogmore Cottage

  Harry en Meghan beschermen hun privacy

  De hertog en hertogin van Sussex hebben hun beveiliging rond Frogmore Cottage opgeschroefd.


  Het echtpaar heeft een derde hek gebouwd nadat eerder dit jaar beveiligingsrisico’s werden aangekaart, meldt de Daily Mail.

  Het koppel woont met zoontje Archie op een landgoed waar ook het Frogmore House staat. Dat is een paar dagen per jaar geopend voor het publiek. De beveiligers uitten in mei al hun zorgen over hoe dichtbij bezoekers bij Frogmore Cottage konden komen. Het nieuwe hek moet ervoor zorgen dat de privacy en de veiligheid van Harry en Meghan nog meer wordt gewaarborgd.

  Rond hun woning staan al twee andere hekken. Ook staan er overal camera’s en houden agenten de wacht.

  Harry en Meghan vieren donderdag Thanksgiving. Het is niet bekend of ze thuisblijven of naar de Verenigde Staten reizen, waar de hertogin vandaan komt.

  29 november 2019 - 12:45