×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry emotioneel na zien dode neushoorn

  Prins bezoekt Kruger National Park in Zuid-Afrika

  Harry emotioneel na zien dode neushoorn

  Prins Harry werd woensdagochtend emotioneel toen hij in het Zuid-Afrikaanse nationaal park Kruger een dode neushoorn trof. Volgens verschillende Britse media wist de prins niet wat hij moest zeggen toen hij het karkas van een vrouwtje naast dat van haar jong zag liggen. De dieren waren slachtoffer van stropers.


  “Dit is van Zuid-Afrika”, zei Harry uiteindelijk over de neushoorns. “En anderen hebben hen gestolen.” Harry kon er volgens Daily Mail niet over uit dat de dieren zijn gedood enkel voor hun hoorns. De prins zou hebben beloofd dat de verantwoordelijke stropers worden gepakt.

  Harry ging in Kruger National Park op pad met rangers die stropers proberen te pakken. De prins zag hoe ze bewijs verzamelden bij de karkassen die maandag werden gevonden. “De prins was aangedaan”, zei majoor-generaal Johan Jooste, hoofd van Krugers anti-stroperij team. “Hij sprak met de jongens en zei meerdere keren hoe zinloos hij het vond.”

  De prins was afgelopen zomer ook in het zuiden van Afrika, waar hij zich drie maanden inzette voor natuurbehoud. Harry deelde woensdag via Instagram een aantal foto’s en video’s van die reis. De prins riep op de strijd tegen illegale stroperij te steunen.

  2 december 2015 - 13:14