×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry bij militaire oefening in Estland

  Britse prins brengt bezoek aan NAVO-troepen

  Harry bij militaire oefening in Estland

  De Britse prins Harry heeft zaterdag in Estland een bezoek gebracht aan een militaire oefening van NAVO-troepen. Naast militairen uit Estland zelf deden er ook eenheden uit onder meer Groot-Brittannië en de Verenigde Staten mee.


  Harry had zaterdag een ontmoeting met de president van Estland, Toomas Hendrik Ilves. Hij bedankte hem voor de samenwerking met Britse troepen in Afghanistan.

  Tijdens de militaire oefening kwam de prins een bekend gezicht tegen. De Estse bevelhebber Tanel Tarlap kende hij nog uit de tijd dat hij zelf als militair in Afghanistan gestationeerd was. Volgens de Irish Independent haalde Harry met Tarlap herinneringen op aan die periode, ruim zes jaar geleden, toen de twee samenwerkten en bevriend raakten. "Weet je nog dat ik gebruik maakte van je computer, omdat jij internet had?", zei Harry. Waarop Tarlap antwoordde: "Zodat jij je vriendin kon e-mailen."

  De komende dagen reist Harry naar Italië, waar hij onder meer stilstaat bij de 70e verjaardag van de slag om Monte Cassino.

  17 mei 2014 - 13:25