×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry bezoekt nationaal rugbyteam

  Harry bezoekt nationaal rugbyteam

  Het is geen geheim dat prins Harry een groot sportfan is en dat liet de zoon van prins Charles vrijdag weer zien. Hij bezocht het Engelse rugbyteam, dat zich voorbereidt op de derde wedstrijd in het Six Nations Championship. Engeland speelt volgende week in en tegen buurland Schotland.


  Harry werd tijdens zijn bezoek aan het Twickenham Stadium vergezeld door oud-international en rugby-legende Jonny Wilkinson. Ze zaten samen op de tribune bij de training van het nationale team en spraken met jongeren die meedoen aan het Try For Change-project.

  Try For Change heeft als doel om het leven van jongeren in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren. Ze laten jonge mensen met elkaar rugby spelen om zo sterker te worden op fysiek en mentaal vlak en kansen te bieden op een beter bestaan.

  16 februari 2018 - 14:46