×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry al als baby buitengesloten door Familie

  'Kleine Harry werd volledig genegeerd'

  Harry al als baby buitengesloten door Familie

  Prins Harry werd als kind al duidelijk gemaakt dat hij op de tweede plek komt. Hoewel zijn moeder prinses Diana er alles aan deed om Harry zich niet minder te laten voelen dan zijn oudere broer, maakten familieleden al vroeg duidelijk dat William belangrijker is. Dat zegt Majesty-hoofdredactrice Ingrid Seward in de Channel 4 documentaire Meghan and Harry: The Baby Years.

  Volgens Seward werd Harry door sommige leden van de Britse koninklijke familie “volledig buitengesloten”. “De koningin-moeder zei altijd: kom William, kom naast me zitten. Kleine Harry werd volledig genegeerd.”

  In de documentaire, die donderdagavond wordt uitgezonden in Groot-Brittannië, zegt Seward ook dat prinses Diana altijd haar best deed om Harry niet ‘nummer twee’ te laten voelen. “Maar hij heeft altijd geweten dat hij op de tweede plek komt.”

  11 juli 2019 - 16:10