×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry aan veteranen: ‘ga vrijwilligerswerk doen!’

  De prins spoort oud-militairen aan zich opnieuw in te zetten voor de maatschappij

  Harry aan veteranen: ‘ga vrijwilligerswerk doen!’

  Een aantal veteranen heeft zich al gemeld en daar is Harry naar eigen zeggen "onvoorstelbaar trots" op.


  Hij hoopt dat nóg meer veteranen zich vrijwillig willen inzetten tijdens de coronacrisis. In de zorg, bijvoorbeeld. “Anderen helpen maakt je een beter mens”, zegt hij. Volgens hem zullen veteranen altijd opstaan als vrijwilliger. Eens hun land gediend en daarna opnieuw. Harry hoopt dat dit ook ná de crisis blijft gebeuren.

  Hij mag nu dan een inwoner van Amerika zijn, Harry bedankte specifiek de Britse zorgverleners en alle vrijwilligers van het land. “Wat nu gebeurt, de duizenden mensen die zich aanbieden als vrijwilliger, dat is geweldig Brits”, zo meent hij.

  Lees ook:

  Harry en Meghan zitten zelf ook niet stil. Ze hielpen onlangs al mee met het verzorgen van maaltijden voor zieken. En volgen de 99-jarige veteraan Tom Moore, die met zijn rollator rondjes loopt in eigen tuin, om geld op te halen voor de zorg.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  20 april 2020 - 11:03