×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haalt prins Harry zijn broer William in op Instagram?

  Race om het meest populaire koninklijke socialmedia-account

  Haalt prins Harry zijn broer William in op Instagram?

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan kunnen sinds het besluit een stapje terug te doen in het Britse Koningshuis rekenen op een hoop nieuwe volgers op hun Instagram-account.

  In de race om het meest populaire koninklijke socialmedia-account komt dat van de Sussexes steeds dichterbij dat van prins William en zijn vrouw Catherine. Waar het verschil eerst nog miljoenen volgers was, bedraagt het gat sinds de ‘megxit’ nu nog maar een paar duizend. Het account van de hertog en hertogin van Cambridge (@kensingtonroyal) heeft 11.015.325 volgers. Harry en Meghan zitten met hun account @sussexroyal nu op 11.003.762 volgers.

  In de eerste paar dagen na het besluit van Harry en Meghan nam het aantal volgers al meteen met ruim 600.000 toe. Sinds vorige week zondag zijn er daar nog eens een half miljoen bijgekomen.

  21 januari 2020 - 13:30