×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gynaecoloog Catherine geridderd

  Gynaecoloog Catherine geridderd

  De arts die prins George ter wereld heeft gebracht, Marcus Setchell, is geridderd door de Britse koningin Elizabeth. De gynaecoloog is nu een Ridder Commandeur in de Koninklijke Orde van Victoria, meldt BBC.


  Sir Setchell werkte meer dan 20 jaar voor het Britse koningshuis en is de vaste gynaecoloog van koningin Elizabeth. Speciaal voor de zwangerschap van Catherine en de geboorte van de nieuwe troonopvolger stelde de 70-jarige arts zijn pensioen enkele maanden uit.

  De Britse koningin reikt aan het einde van het jaar traditiegetrouw de New Year Honours uit, vergelijkbaar met de lintjesregen in Nederland.

  29 december 2013 - 17:58