×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groot straatfeest voor 90e verjaardag Elizabeth

  Lunch met 10.000 gasten op The Mall

  Groot straatfeest voor 90e verjaardag Elizabeth

  Voor de viering van haar negentigste verjaardag krijgt koningin Elizabeth van Engeland volgend jaar gezelschap van tienduizend gasten. Dat heeft Buckingham Palace bekendgemaakt, zo meldt The Telegraph.


  De koningin zit dit jaar bovendien 63 jaar op de troon, waarmee ze de langst regerende Britse monarch zal zijn, en in combinatie met haar verjaardag is dat aanleiding voor een feestje op The Mall, de grote straat in Londen die leidt naar het paleis. Op 12 juni 2016 is The Mall het toneel van een groots straatfeest en een lunch, ter afsluiting van drie dagen van festiviteiten.

  Gewone burgers kunnen kans maken op een uitnodiging via een soort loting, en daarnaast worden er gasten uitgenodigd van ruim zeshonderd goede doelen waar de koningin beschermvrouwe van is. Naast koningin Elizabeth en haar man prins Philip zijn ook andere leden van de koninklijke familie present, zoals de prinsen William en Harry.

  9 juli 2015 - 09:52