×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groot alarm na poederbrief Harry en Meghan’

  Groot alarm na poederbrief Harry en Meghan’

  De Britse autoriteiten hebben een poederbrief onderschept die was bestemd voor prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle. Uit onderzoek bleek dat het witte poeder ongevaarlijk was, bericht de krant Evening Standard.


  De brief was eerder deze maand naar Kensington Palace gestuurd, maar bereikte het stel niet. In het paleis gingen na de ontdekking alle alarmbellen af omdat mogelijk sprake was van antrax. Specialisten snelden toe om het materiaal te analyseren. De politie onderzoekt of er een verband is met een andere poederbrief, die voor minister Amber Rudd (Binnenlandse Zaken) was bedoeld. Ook dat witte poeder bleek ongevaarlijk.

  Harry (33) en Meghan (36) trouwen in mei. Markle is formeel nog geen lid van de koninklijke familie, maar wordt nu vermoedelijk al 24 uur per dag beveiligd. Een speciaal team van de hoofdstedelijke politie waakt over de koninklijke verloofde.

  22 februari 2018 - 13:32