×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Graaf van Snowdon gaat scheiden

  Nummer 21 in de lijn van de Britse troonopvolging

  Graaf van Snowdon gaat scheiden

  De graaf van Snowdon, een neef van de Britse koningin Elizabeth, en zijn vrouw Serena gaan na een huwelijk van 26 jaar scheiden.


  e graaf, beter bekend als David Linley (58), is nummer 21 in de lijn van de Britse troonopvolging. Hij is de zoon van prinses Margaret, de zus van koningin Elizabeth die in 2002 overleed, en fotograaf Lord Snowdon, overleden in 2017.

  “De graaf en gravin van Snowdon zijn het in onderling overleg eens geworden dat hun huwelijk is afgelopen en dat ze zullen scheiden”. Laat een woordvoerder van het echtpaar weten aan de BBC. De graaf en gravin trouwden op 8 oktober 1993 en hebben twee kinderen, Charles (20) en Margarita (17). Margarita was nog een van de bruidsmeisjes tijdens het huwelijk van prins William en Catherine.

  Het nieuws van de scheiding volgt op een paar zware maanden voor koningin Elizabeth. Recentelijk besloten haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan een stap terug te doen binnen het Britse koninklijk huis en te vertrekken naar Canada. Ook haar in opspraak geraakte zoon prins Andrew legde zijn koninklijke taken neer en verdween uit de spotlights. Eerder deze maand kwam in het nieuws dat de oudste kleinzoon van de Britse koningin Elizabeth, Peter Phillips, na een huwelijk van twaalf jaar gaat scheiden van zijn Canadese vrouw Autumn.

  18 februari 2020 - 14:25