×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goede vriend prins Andrew pleegt zelfmoord

  Jeffrey Epstein berooft zichzelf van het leven in cel

  Goede vriend prins Andrew pleegt zelfmoord

  De gevallen Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein (66) zou zichzelf in zijn cel in New York van het leven hebben beroofd. Dat melden Amerikaanse media. Epstein, die in het verleden goed bevriend was met de Britse prins Andrew, werd verdacht van kindermisbruik en mensenhandel.

  Epstein werd eerder dit jaar gearresteerd. De miljardair hing een gevangenisstraf van 45 jaar boven het hoofd. Vorige maand zou hij al een zelfmoordpoging hebben ondernomen Sindsdien stond hij onder verscherpt toezicht, melden bronnen.

  De Amerikaan verkeerde graag in gezelschap van de groten en rijken der aarde, onder wie president Donald Trump, voormalig president Bill Clinton en dus ook de Britse prins Andrew. De tweede zoon van koningin Elizabeth hield er een flamboyante levensstijl op na en was niet vies van een slippertje hier en daar.

  11 augustus 2019 - 09:03