×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goed doel ontvangt brief van prins William

  Een aangename verrassing

  Goed doel ontvangt brief van prins William

  Een aangename verrassing voor de liefdadigheidsinstelling The Diana Award: ze ontvingen een persoonlijke brief van prins William, die schreef namens zichzelf en prins Harry. De organisatie eert jonge mensen die in de voetsporen willen treden van prinses Diana door een verschil te maken in hun gemeenschap. De boodschap werd door The Diana Award via Instagram gedeeld.


  “Ik wilde jullie schrijven om mijn steun uit te spreken aan alle medewerkers, vrijwilligers en supporters van The Diana Award. Mijn broer en ik blijven zeer dankbaar voor het werk dat jullie verrichten om deze jonge mensen te helpen met hun ontwikkeling, zeker in deze moeilijke tijden,” schrijft de prins.

  “Terwijl jullie jezelf een nieuwe manier van werken moeten aanleren, bestaat er geen twijfel over het feit dat jullie inzet voor deze jonge mensen ontzettend belangrijk is. ik wens iedereen het beste en vooral een goede gezondheid, ook voor jullie families.”

  De organisatie reageerde enthousiast op het bericht van William. “We hebben zojuist een hele lieve boodschap gekregen van de Hertog van Cambridge. Wij zijn hem en de Hertog van Sussex ontzettend dankbaar voor alle steun die ze de afgelopen jaren gegeven hebben en helemaal nu in deze tijd. Het heeft onze dag helemaal opgefleurd!”

  Lees ook:

  In Canada wil een middelbare school Prince Andrew af van hun naam. De petitie hiervoor is al 75.000 keer ondertekend.

  School wil af van vernoeming naar prins Andrew

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram.

  15 mei 2020 - 10:48