×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Givenchy-trouwjurk van Meghan wordt dit najaar tentoongesteld”

  “Givenchy-trouwjurk van Meghan wordt dit najaar tentoongesteld”

  De trouwjurk van Meghan, hertogin van Sussex is waarschijnlijk eind dit jaar van dichtbij te bewonderen. De japon van Givenchy wordt het pronkstuk van een tentoonstelling op Windsor Castle, weet Daily Express.


  Later dit jaar wordt meer bekendgemaakt over onder meer data, meldt de krant. De verwachting is dat de japon duizenden bezoekers naar Windsor Castle trekt. Sinds het huwelijk van prins Harry en Meghan, op 19 mei, weten meer toeristen het woonkasteel van koningin Elizabeth te vinden. Volgens Daily Mail is het aantal bezoekers zelfs met 92 procent toegenomen.

  Windsor staat in oktober weer in de belangstelling. Dan trouwt prinses Eugenie in St George's Chapel met Jack Brooksbank. "Je kunt wel zeggen dat het hier behoorlijk druk is", zei een woordvoerder van The Royal Collection Trust tegen Daily Express over Windsor Castle, dat het hele jaar geopend is voor het publiek.

  Meghan koos verrassend voor Clare Waight Keller, verbonden aan Givenchy, als ontwerpster van haar trouwjurk. In overleg met de bruid maakte de Britse ontwerpster een eenvoudige, zijden jurk met boothals. Op de bijna vijf meter lange sluier, waaraan langer is gewerkt dan aan de jurk, stonden ruim vijftig bloemen als symbolen voor de landen van het Gemenebest der Naties.

  20 augustus 2018 - 14:48