×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geweldig voor Elizabeth: Archie deze zomer mogelijk naar haar toe

  Harry en Meghan zeggen toe de koningin en Archie te herenigen

  Geweldig voor Elizabeth: Archie deze zomer mogelijk naar haar toe

  Dat meldt de Sunday Times of London. Meerdere berichten over een verdrietige queen Elizabeth kwamen naar buiten, vanwege het thuisblijven van de kleine toen zijn ouders wel in het Verenigd Koninkrijk waren.


  De krant weet te melden dat Harry en Meghan nu plannen hebben gemaakt om in de zomer af te reizen naar landgoed Balmoral. Dit ligt in Schotland en de koningin brengt er ieder jaar haar vakantie door. Vaak met andere leden van het Britse konigshuis.

  Naar verluidt was Elizabeth erg verdrietig dat ze kleine Archie onlangs niet kon zien. Harry en Meghan waren in Engeland om de laatste koninklijke verplichtingen af te ronden, maar Archie bleef toen in Canada.

  Lees ook:

  Het stel werd kinderachtig en wraakzuchtig gedrag verweten. Maar Meghan had juist bewust gekozen om haar zoon niet onnodig bloot te stellen aan Corona. En dus liet ze hem in Canada.

  Als het jonge gezinnetje inderdaad naar Schotland komt, is de kans groot dat kleine Archie ook herenigd wordt met opa Charles. Maar of ook William, Kate en hun 3 kinderen van de partij zijn is nog onduidelijk.

   

  Bron: ANP, Sunday Times. Beeld: ANP/EPA

  16 maart 2020 - 10:20