×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gewapende man valt agenten Buckingham Palace aan

  Gewapende man valt agenten Buckingham Palace aan

  Een man gewapend met een mes heeft vrijdagavond geprobeerd twee agenten bij Buckingham Palace aan te vallen. De agenten wisten de man tegen te houden, maar raakten toch lichtgewond aan hun arm. De aanvaller is gearresteerd, aldus de Londense politie.


  De twee agenten zijn ter plaatse behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis. Rond Buckingham Palace is veel politie aanwezig. Bij de officiële residentie van de Britse monarch vinden vaker incidenten plaats. Zo werd in mei nog een man opgepakt met een groot mes. Hij werd aangehouden vlak voordat koningin Elizabeth en prins Philip voorbij zouden rijden voor een bezoek aan St. Paul's Cathedral. De Britse vorstin en haar man verblijven momenteel in Schotland.

  26 augustus 2017 - 00:25