×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geplaagde prins Andrew woont kerstfeestje koningin bij

  Het feest was geen publiek evenement

  Geplaagde prins Andrew woont kerstfeestje koningin bij

  De schandalen die de Britse prins Andrew achtervolgen hebben hem er niet van weerhouden om maandagavond het kerstfeestje dat koningin Elizabeth hield voor haar personeel bij te wonen.


  Fotografen wisten hem vast te leggen toen hij Buckingham Palace in een donkergroene Bentley verliet.

  De hertog van York had zich voor het jaarlijkse evenement bij onder meer zijn broer prins Charles en andere leden van het Britse koningshuis gevoegd. Een bron binnen het paleis zegt tegen de Daily Mail dat het feestje geen publiek evenement was. Daarom was dat ook niet ongebruikelijk voor Andrew om aanwezig te zijn.

  Koningin Elizabeth organiseert elk jaar voor haar personeel een feest om haar medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Alle kosten betaalt ze uit eigen zak.

  Epstein

  Woensdag kan Elizabeth weer veel bezoek verwachten als haast de volledige koninklijke familie langskomt voor de traditionele kerstlunch. Naar verwachting is Andrew daar ook gewoon bij. Hij ligt de laatste tijd onder vuur vanwege zijn banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein, die vastzat op verdenking van seksueel misbruik. In een veelbesproken interview met de BBC ontkende Andrew dat hij meedeed met de praktijken van Epstein.

  Nadat het vraaggesprek was uitgezonden legde de Britse prins zijn openbare functies neer. Ook trokken meerdere liefdadigheidsinstellingen hun handen van hem af.

  18 december 2019 - 12:07