×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geplaagde Andrew ontslaat zijn raadgever

  Die achter idee van interview stond

  Geplaagde Andrew ontslaat zijn raadgever

  Hertog van York moet noodgedwongen afscheid nemen van zijn privésecretaris nu hij al zijn openbare functies heeft neergelegd.


  Dat melden Britse media vrijdag.

  Amanda Thirsk was jarenlang werkzaam als privésecretaris van Andrew en had in die in hoedanigheid de leiding over zijn kantoor. Ze was een belangrijke raadgever en vertrouwenspersoon.

  Het was ook Thirsk die met het idee kwam om prins Andrew te laten interviewen door BBC Newsnight. Het gesprek leidde uiteindelijk zijn ondergang in.

  Woensdag maakte de zoon van koningin Elizabeth bekend dat hij voorlopig een stap terug doet wat betreft zijn openbare functies. Hij besloot daartoe naar aanleiding van het omstreden interview over zijn relatie met de overleden Amerikaanse zakenmagnaat Jeffrey Epstein en over beschuldigingen dat hij zelf een minderjarig meisje zou hebben misbruikt.

  22 november 2019 - 11:51