×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • George steelt de show in Nieuw-Zeeland

  Brits prinsje met zijn ouders 'Down Under'

  George steelt de show in Nieuw-Zeeland

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn samen met hun zoontje prins George aangekomen in Nieuw-Zeeland. Maandagochtend landden de drie op het vliegveld van Wellington. Hoewel Catherine er weer prachtig uitzag, was het volgens Daily Mail het kleine prinsje die de show stal. Alle ogen waren op hem gericht.


  Ondanks een reis van zo'n 30 uur, gedroeg het kleine jongetje zich volgens de krant voorbeeldig. De hertog en hertogin van Cambridge kwamen wat later aan dan verwacht, dit vanwege het slechte weer in het land. In Wellington werd het stel opgehaald door premier John Key. Na aankomst gingen William en Catherine naar het Government House, daar werden ze onder meer verwelkomd met een traditionele Maori-dans, de Haka. Op foto's is te zien dat een lachende Kate met een man praat in traditionele kleding, met bijna blote billen.

  Op foto's is ook vastgelegd hoe William en Catherine een aanwezige begroetten met de zogenoemde Hongi-groet, een gebruik waarbij mensen hun neus en voorhoofd tegen elkaar drukken. Het tweetal maakte ook een praatje met verschillende schoolkinderen. Een groot deel van de rest van de dag zouden de zoon van prins Charles en zijn echtgenote met elkaar hebben doorgebracht, in de hoop een beetje bij te komen van de lange vlucht.

  Outfit

  Op de eerste dag van hun bezoek droeg Catherine een rode jas van de Britse ontwerpster Catherine Walker, zij was een van de favoriete designers van de moeder van prins William, Diana. Tijdens eerdere bezoeken en officiële afspraken is de outfit van Catherine meestal het gesprek van de dag, maar Daily Mail denkt dat dit bij deze tour bijzaak zal zijn. Alle aandacht zal namelijk uitgaan naar het kleine jongetje George.

  Zaterdagavond vertrok het stel samen met hun team richting Down Under. Voordat William en Catherine aankwamen in Wellington maakte het paar een tussenstop in Sydney. Daar werd Catherine nog in een andere outfit gespot.

  7 april 2014 - 10:53