×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • George op bezoek bij overgrootmoeder Elizabeth

  Jarig prinsje met moeder Catherine op Buckingham Palace

  George op bezoek bij overgrootmoeder Elizabeth

  De jarige prins George is dinsdagochtend samen met zijn moeder Catherine op bezoek geweest bij koningin Elizabeth. Hello! Magazine heeft de hertogin van Cambridge en haar zoon gezien bij Buckingham Palace.


  De twee zouden een deel van de ochtend op het paleis zijn gebleven. Na het korte bezoekje vertrokken de twee weer huiswaarts, richting Kensington Palace. Daar zal volgens de website aan het einde van de dag een feestje worden gegeven om de eerste verjaardag van George te vieren. Naaste familieleden, vrienden en de peetouders van George zullen daar bij aanwezig zijn, net als de koningin.

  Grootouders Charles en Camilla niet bij het feestje zijn. Het stel is in Schotland om daar verschillende werkbezoeken af te leggen.

  Prins William en zijn vrouw hebben naar aanleiding van de verjaardag van hun zoon laten weten dat ze het geweldig vonden om zoveel lieve berichten te ontvangen. "We willen deze gelegenheid aangrijpen om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar."

  22 juli 2014 - 17:05