×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tipje van de sluier: George en Charlotte bruidskinderen bij huwelijk prinses Eugenie!

  Tipje van de sluier: George en Charlotte bruidskinderen bij huwelijk prinses Eugenie!

  Langzaam maar zeker wordt meer bekend over het koninklijk huwelijk van dit najaar: prinses Eugenie trouwt aanstaande vrijdag met haar verloofde, Jack Brooksbank. De gastenlijst bestaat uit celebrities en veel leden van de koninklijke familie: groot én klein is erbij!


  Door Rick Evers

  Woensdag maakte Eugenie's vader, de Hertog van York, meer details bekend over het huwelijk. Zo schakelt het bruidspaar hun broer en zus in voor de plechtigheid: Jack vroeg zijn broer Tom (Thomas Brooksbank) als 'best man', prinses Eugenie vroeg haar oudere zus prinses Beatrice om haar 'maid of honour' te zijn. 

  Bruidspersoneel

  Andere familieleden zullen ook een taak krijgen. Prins George en prinses Charlotte zijn respetievelijk bruidsjonker en bruidsmeisje, naast andere familieleden en bekenden. Savannah Philips (7), Isla Philips (6) en Mia Tindall (4), kleindochters van prinses Anne zullen ook bruidsmeisjes zijn, net als Eugenie's petekind Maud Windsor (5) en de zesjarige Theodora Williams,  beter bekend als Teddy, het dochtertje van Robbie Williams. Naast prins George is ook de zesjarige Louis de Givenchy een bruidsjonkertje. 

  10 oktober 2018 - 16:12