×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Galopperende’ William hit in Engeland

  Galopperende’ William hit in Engeland

  De Britse prins William heeft dinsdagavond de lachers op zijn hand gekregen van tv-kijkend Groot-Brittannië. In de registratie van de jaarlijkse Royal Variety Performance was te zien hoe de prins virtueel op een paard galoppeerde, tot groot plezier van de zaal en de mensen voor de buis.


  Gastvrouw Miranda Hart moedigde een van de jonge castleden van de musical Annie aan om William te vragen. De prins liet zich niet kennen en galoppeerde op verzoek mee. Eerder werd William ook al bij de show betrokken toen hij bij een komische sketch van Hart op haar verzoek haar leus 'such fun' door de zaal riep.

  De galopperende prins werd in ieder geval goed ontvangen op social media. Velen vonden het moment het hoogtepunt van de avond.

  De Royal Variety Performance is een jaarlijks terugkerend initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. De opnames vonden al plaats op 24 november maar werden dinsdag uitgezonden op ITV.

  20 december 2017 - 12:22