×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotoserie: prins Harry in actie

  Tijdens trainingsmissie Australië

  Fotoserie: prins Harry in actie

  Het Britse koningshuis heeft nieuwe trainingsbeelden van prins Harry vrijgegeven. De foto's zijn afkomstig van de trainingsmissie van de prins in Australië.


  Harry is in tenue te zien, zittend in een helikopter met een geweer in zijn handen. De zoon van prins Charles is ook te zien in het water en op een boot. Een ander plaatje toont Harry terwijl hij een hond knuffelt.

  De 30-jarige Harry trainde de afgelopen weken mee met het leger van Australië. Zijn laatste dag in Australië zit er inmiddels bijna op. De prins begint zaterdag aan zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington. Daarna gaat de prins weer naar huis en kan hij eindelijk zijn pasgeboren nichtje prinses Charlotte opzoeken.

  8 mei 2015 - 15:23