×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotoserie: prins Harry in actie

  Tijdens trainingsmissie Australië

  Fotoserie: prins Harry in actie

  Het Britse koningshuis heeft nieuwe trainingsbeelden van prins Harry vrijgegeven. De foto's zijn afkomstig van de trainingsmissie van de prins in Australië.


  Harry is in tenue te zien, zittend in een helikopter met een geweer in zijn handen. De zoon van prins Charles is ook te zien in het water en op een boot. Een ander plaatje toont Harry terwijl hij een hond knuffelt.

  De 30-jarige Harry trainde de afgelopen weken mee met het leger van Australië. Zijn laatste dag in Australië zit er inmiddels bijna op. De prins begint zaterdag aan zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington. Daarna gaat de prins weer naar huis en kan hij eindelijk zijn pasgeboren nichtje prinses Charlotte opzoeken.

  8 mei 2015 - 15:23