×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Prinses Charlotte 4 jaar

  Dochter Kate en William viert haar verjaardag

  Foto’s: Prinses Charlotte 4 jaar

  De vlaggen hangen uit in huize Cambridge. Prinses Charlotte, de dochter van William en Catherine, viert donderdag haar vierde verjaardag. Vanwege de gelegenheid deelde het Britse Hof drie foto’s van het jarige meisje.

  De foto’s zijn gemaakt in april door haar moeder bij hun thuis in Norfolk. Kate fotografeerde haar dochter in de buitenlucht. Charlotte draagt op twee foto’s een grijs vest en een Engels geruit rokje en heeft haar blonde haren in een staart. Op de derde foto’s draagt Charlotte een lichtblauw zomerjurkje met een witte kraag. Op Instagram stromen duizenden felicitaties binnen.

  Het prinsesje zag op 2 mei 2015 het levenslicht in het St. Mary’s Hospital, het ziekenhuis waar ook haar grote broer George en kleine broertje Louis werden geboren. Twee dagen later werd haar naam Charlotte Elizabeth Diana bekendgemaakt. Op dit moment gaat Charlotte, die door haar ouders Lottie wordt genoemd, nog naar de Willcocks Nursery in Kensington. Hoogstwaarschijnlijk start ze, net als de 5-jarige George, komende zomer op de Thomas’s Battersea-school in zuidwest-Londen.

  In haar vrije tijd geniet het 4-jarige prinsesje van knutselen. Catherine onthulde eerder dat Charlotte de creatieveling van het gezin is. Daarnaast houdt de prinses van dansen en zou ze balletles volgen.

  Charlotte schreef geschiedenis door als eerste vrouwelijke nakomeling van een Britse monarch haar plaats in de lijn van troonopvolging niet op te hoeven geven door de geboorte van een broertje. Sinds drie jaar hebben jongens bij de troonopvolging namelijk geen voorrang meer op meisjes. Charlotte bleef daardoor na opa Charles, vader William en broer George vierde in lijn van troonopvolging.

  2 mei 2019 - 16:53