×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s: Meghan zit niet stil in Canada

  Tweede werkbezoek

  Nieuwe foto’s: Meghan zit niet stil in Canada

  Prins Harry’s echtgenote Meghan zit bepaald niet stil in Canada, ver weg van de Britse koninklijke familie. De hertogin van Sussex bracht deze week in Vancouver een bezoek aan de liefdadigheidsinstelling Justice for Girls. Een organisatie die opkomt voor de rechten van vrouwen en jonge meisjes. Eerder bezocht de hertogin ook al een opvangcentrum voor vrouwen.

  De organisatie heeft het werkbezoek van Meghan zelf bekendgemaakt op Twitter. “De hertogin van Sussex, Meghan Markle, kwam op bezoek om te praten over de rechten van meisjes en inheemse volkeren”, twittert Justice For Girls Canada samen met foto’s van het bezoek.

  De hertogin van Sussex verblijft al enige tijd in Canada, samen met haar zoon Archie. Prins Harry zit nog in Engeland waar hij woensdag bekendmaakte dat de Invictus Games over twee jaar worden gehouden in Düsseldorf.

  16 januari 2020 - 13:53