×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: het kersverse zoontje van de Sussexes

  Meghan over zoontje: 'een droom'

  Foto’s: het kersverse zoontje van de Sussexes

  De wereld heeft een eerste glimp kunnen opvangen van de royal baby. Prins Harry en zijn vrouw Meghan toonden hun zoon in St. Georges Hall in Windsor Castle. “Ik heb de twee beste mannen in de wereld”, zei Meghan. Een naam werd niet genoemd.

  Meghan, gekleed in een crèmewitte jurk, noemt haar zoontje “een droom”. Volgens de hertogin van Sussex is hij “heel rustig en zoet”. Ze noemt de hele ervaring “magisch”.

  Toen het koppel door een verslaggever van Sky News werd gevraagd op wie het kindje lijkt, kon Harry daar geen antwoord op geven. “Zijn uiterlijk verandert iedere dag”, zei de prins terwijl hij straalt van geluk. Harry zegt het heerlijk te vinden om “kostbare tijd” door te brengen met zijn zoon en te zien hoe hij langzaam groot wordt. Meghan bedankte iedereen voor “alle gelukswensen en vriendelijkheid”.

  Na het praatje met de pers gingen Harry en Meghan op weg naar koningin Elizabeth om haar kennis te laten maken met haar achterkleinzoon.

  De volgende keer dat het kleintje in het openbaar te zien zal zijn, zal waarschijnlijk tijdens de doop zijn.

  8 mei 2019 - 16:30