×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Geschrokken Charles hit op internet

  Fotomontages na ontmoeting prins en zeearend

  Foto’s: Geschrokken Charles hit op internet

  De schrikreactie van de Britse prins Charles zorgt voor een hoop hilariteit op internet. De troonopvolger en zijn vrouw Camilla werden woensdag verrast door een arend die vlak voor hen langs vloog. Foto's van Charles' en Camilla's geschrokken gezichten veroorzaakten een heuse internetmeme.


  Creatievelingen gingen al snel aan de slag met de foto en lieten Charles van allerlei andere dingen schrikken. Zo dook zangeres Miley Cyrus vlak voor de prins op en lijkt Charles ook geen fan van zanger James Blunt. De bewerkte foto's kregen op Twitter #princecharlesbeingattackedbythings mee.

  Charles en Camilla maakten tijdens de Sandringham-bloemenshow kennis met Zephyr de zeearend, de mascotte van het Army Air Corps. Een medewerker van het Britse hof liet na afloop weten dat foto's van de ontmoeting met de arend dramatischer lijken dan het in werkelijkheid was.

  Bekijk hieronder een selectie van de knutselwerkjes:

  31 juli 2015 - 14:13