×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Charles en Camilla op kraamvisite

  Bij William en Catherine op Kensington Palace

  Foto’s: Charles en Camilla op kraamvisite

  Prins Charles en zijn echtgenote Camilla zijn op kraamvisite bij prins William en Catherine. ITV News zag de prins van Wales en de hertogin van Cornwall zondagmiddag arriveren bij Kensington Palace.


  Aan het begin van de middag kwamen ook Catherine's moeder Carole Middleton en zus Pippa naar het paleis om de pasgeboren royal baby te zien, zo blijkt uit foto's.

  Catherine beviel zaterdagochtend van haar dochter in het St. Mary's ziekenhuis in Londen. Het kindje werd om 08.34 uur lokale tijd geboren en weegt ruim 3,7 kilo. De geboorte werd rond het middaguur bekendgemaakt. Zaterdag aan het begin van de avond poseerden William en Catherine met hun dochtertje. Korte tijd na de fotosessie stapte het stel met de baby in de auto op weg naar huis.

  3 mei 2015 - 14:36