×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotograferen is passie van Kate’

  Met het schrijven van poëzie heeft de Hertogin van Cambridge meer moeite

  Fotograferen is passie van Kate’

  Hoewel ze meestal voor de camera's staat, is de vrouw van prins William ook regelmatig achter de camera te vinden. De 31-jarige Kate onthulde tijdens een officieel bezoek aan een misdaadpreventieproject in Londen dat ze een passie voor fotograferen heeft.


  Karis Mackenzie Barnard, manager van Only Connect, dat ex-gedetineerden helpt bij hun rehabilitatie met onder meer drama, dans en film, sprak met de hertogin van Cambridge. “Kate vertrouwde me toe dat ze niet zo goed is in poëzie, maar dat fotograferen haar passie is”, vertelt Karis aan The Telegraph. “Als ze iets artistieks doet, is het dat.”

  Kate vertelde een medewerker van een andere hulpgroep dat naaien ook niet een van haar sterkste punten is. “Ze zei dat ze er niet goed in is, omdat de naald altijd breekt als ze het probeert.”

  20 november 2013 - 12:13