×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Baby Archie in de armen van Harry

  Archie houdt de vinger vas zijn vader vast

  Foto: Baby Archie in de armen van Harry

  Ter ere van Vaderdag hebben prins Harry en zijn vrouw Meghan een nieuwe foto gedeeld van hun pasgeboren baby Archie Harrison. SussexRoyal, het Instagram-account van de hertog en hertogin van Sussex, zette het kiekje zondagmiddag online.

  https://www.instagram.com/sussexroyal/p/ByxRc1hlo6Y/?igshid=rjm8y5pnfuyf

  Op het plaatje is te zien hoe Archie, in de armen van Harry, zijn vader’s vinger vasthoudt en nieuwsgierig in de camera kijkt. “Fijne Vaderdag! En een hele speciale eerste Vaderdag voor de hertog van Sussex”, staat er bij de foto.

  Archie kwam 6 mei ter wereld. Twee dagen daarna toonden Harry en Meghan het kleintje voor het eerst aan de wereld.

  Eerder op de dag deelde Kensington Palace, het account van de hertog en hertogin van Cambridge, speciaal voor Vaderdag ook al twee vader-zoon-foto’s. Daarop waren William en zijn zoon Louis en William en zijn vader Charles te zien.

  16 juni 2019 - 18:48