×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fitte prins Philip maakt fikse wandeling

  93-jarige prins gespot in park Windsor Castle

  Fitte prins Philip maakt fikse wandeling

  Prins Philip mag dan 93 jaar oud zijn, dat wil niet zeggen dat de man van koningin Elizabeth er niet meer in zijn eentje op uit trekt. Afgelopen weekend werd de hertog van Edinburgh gespot in het park nabij Windsor Castle.


  Daily Mail schrijft dat prins Philip een fikse wandeling maakte van 40 minuten in Windsor Great Park. Op de website van de Britse krant staan foto's van Philip. ‘Hoewel de hertog van Edinburgh last heeft gehad van meerdere gezondheidskwaaltjes maakt hij nu een fitte en gezonde indruk’, schrijft de Britse krant.

  De hertog van Edinburgh is het oudste lid van de Britse koninklijke familie. Op 10 juni 2015 viert hij zijn 94e verjaardag.

  27 oktober 2014 - 10:26