×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fijn filmpje: Kate en William videobellen met veteranen

  En George en Charlotte zingen mee met 'We'll Meet Again'

  Fijn filmpje: Kate en William videobellen met veteranen

  Ook in het Verenigd Koninkrijk werd stilgestaan bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. Kate en William hadden onderhoudende videogesprekken met twee veteranen-koppel, vanuit het verzorgingshuis. En later verklapte Kate dat haar 2 oudste kinderen ook de oorlogsklassieker We'll Meet Again meezongen.


  Een serieus onderwerp, maar met een heerlijk ontspannen ondertoon vlak voor het weekend. Kate en William spraken met Charles en Jean en met James en Thelma.  De 101-jarige Charles, oorlogsveteraan, beleeft duidelijk plezier aan het vertellen dat hij degene was die op de ochtend van de bevrijding glaasjes met rum uitdeelde onder zijn regiment-collega’s.

  Druk op het play-icoon voor een samenvatting van het videogesprek:

  Kate vertelde ook nog dat George en Charlotte in de voorbije weken het nummer We’ll Meet Again hebben geleerd. Britten in het hele land zongen de klassieker luidkeels mee vrijdag. Om stil te staan bij het einde van de oorlog.

  Het volledige videogesprek, inclusief Kates opmerking over het meezingen, bekijk je hier:

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal, YouTube @ The Royal Family

  11 mei 2020 - 11:49