×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fans herdenken prinses Diana

  Vandaag 22 jaar geleden: 'voor altijd in ons hart'

  Fans herdenken prinses Diana

  Een handjevol fans heeft zich op de vooravond van de sterfdag van prinses Diana traditiegetrouw verzameld bij het hek van Kensington Palace in Londen. Het is zaterdag 22 jaar geleden dat de prinses van Wales om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs.

  Ieder jaar leggen fans bloemen neer en hangen ze foto’s van Diana en haar kinderen prins William en prins Harry op. Vrijdag werd de eerste banner aan het paleishek bevestigd. “Voor altijd in ons hart”, staat op het doek waarop foto’s staan afgebeeld van Diana door de jaren heen. “Je goede werk wordt voortgezet door je zoon.”

  Diana overleed op 31 augustus 1997 na een auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. William was toen 15 jaar oud, Harry 12 jaar.

  31 augustus 2019 - 09:04