×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Familieleden William en Catherine blij met zwangerschap

  Prins Harry: 'Ik vind het erg spannend'

  Familieleden William en Catherine blij met zwangerschap

  Prins Harry is blij met het nieuws dat zijn broer prins William en diens echtgenote een tweede kindje verwachten. "Ik vind het erg spannend", vertelde de zoon van prins Charles tegen ITV News.


  "Ik kan niet wachten om mijn broer nog meer te zien lijden", voegde Harry daar nog lachend aan toe tijdens een bijeenkomst voor de Invictus Games. Door de komst van het broertje of zusje van prins George schuift Harry een plek op in de lijn der troonopvolging. Maar dat vindt hij helemaal niet erg. "Geweldig", zei hij lachend toen een journalist hem daarop wees.

  Het Britse koninklijk huis maakte bekend dat Catherine in verwachting is. Prins William bracht maandag een bezoek aan de universiteit van Oxford, zijn echtgenote zou eigenlijk meegaan, maar omdat ze last heeft van extreme misselijkheid kon zij er niet bij zijn. "Het is heel goed nieuws. Het gaat goed, we hebben wel wat spannende dagen gehad, maar we hopen dat ze zich snel beter voelt", zei William daar tegen de media.

  Catherines familie

  Niet alle familieleden van het koppel wisten dat er een nieuwe koninklijke telg in aantocht was. Catherines oom Gary Goldsmith zegt tegen The Telegraph dat de aankondiging van de zwangerschap voor hem ook een verrassing was.

  "Het is echt fantastisch nieuws", aldus Goldsmith, die toegeeft dat hij wel had gedacht dat William en Catherine snel aan een tweede kind zouden beginnen. "Het is net als met Kate en Pip en William en Harry, die samen zijn opgegroeid en een heel bijzondere band hebben."

  Gary Goldsmith is de jongere broer van Carole Middleton, de moeder van Catherine.

  9 september 2014 - 10:09