×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Familie compleet voor prins George

  Windsors bijeen op Sandringham

  Familie compleet voor prins George

  Elk jaar vieren de leden van de Britse koninklijke familie eerste kerstdag op het landgoed Sandringham bij Norfolk. Ook prins William en zijn vrouw Catherine zijn dit jaar van de partij met de vijf maanden oude prins George. Vorig jaar vierden de hertog en hertogin van Cambridge kerst met de familie Middleton en zat prins Harry in Afghanistan.


  Koningin Elizabeth II zou gebroken hebben met een koninklijke traditie door dit jaar ook Kate's ouders Michael en Carole uit te nodigen voor tweede kerstdag, weet Female First. Vorig jaar koos de toen zwangere Kate ervoor de laatste kerst voordat ze moeder werd met haar eigen ouders in Bucklebury door te brengen. Prins William koos ervoor zijn vrouw te volgen.

  Prins Harry keerde afgelopen zondag ruim op tijd terug na een loodzware expeditie op de Zuidpool. Vorig jaar miste hij het kerstdiner in Sandringham, omdat hij als piloot van een Apache-gevechtshelikopter 20 weken in Afghanistan zat.

  Traditiegetrouw gaat de hele familie op eerste kerstdag naar de kerstmis in Sandringham.

  24 december 2013 - 20:25