×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eugenie blikt terug op ontmoeting met echtgenoot

  "2010: het jaar dat we elkaar hebben ontmoet"

  Eugenie blikt terug op ontmoeting met echtgenoot

  Prinses Eugenie is nog steeds helemaal in de wolken met haar man Jack Brooksbank.


  De jongste dochter van prins Andrew stond op Valentijnsdag op Instagram stil bij haar liefde met een oude foto van hen samen.

  “Deze Valentijnsdag wilde ik een oude maar een goede van Jack en mij delen uit 2010: het jaar dat we elkaar hebben ontmoet”. Schreef de 29-jarige Eugenie vrijdagavond bij een kiekje waarop ze samen breedlachend in de camera kijken. De foto lijkt te zijn genomen tijdens een officieel evenement omdat het koppel chique is gekleed en de prinses een hoedje draagt.

  Eugenie en Jack trouwden in oktober 2018. Haar oudere zus Beatrice stapt in mei in het huwelijksbootje met Edoardo Mapelli Mozzi.

  15 februari 2020 - 17:11