×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Engeland verwacht meisje voor Meghan

  Zal Diana de naam zijn?

  Engeland verwacht meisje voor Meghan

  Hertogin Meghan zit in de laatste fase van haar zwangerschap en de Britten zijn volop aan het speculeren over de naam en het geslacht van de aanstaande royal baby. De naam Diana staat – om voor de hand liggende redenen – bovenaan.

  De bookmakers verwachten dat het een meisje wordt en dat het meisje de overleden moeder van prins Harry met de naam Diana gaat eren. Verrassend vinden de bookmakers dat de naam Victoria ineens grote sprongen heeft gemaakt, want die staat als tweede favoriet genoteerd. Victoria wordt gevolgd door Alice op drie en Isabella op vier, meldt Reuters.

  Mocht het een jongen worden, dan staat de Arthur bovenaan de lijst. Die naam was bij de zwangerschap van Catherine ook al favoriet. Uiteindelijk kreeg het derde kindje van prins William en Catherine de naam Louis, met Arthur als tweede naam.

  Hoewel de meeste Britten inzetten op een meisje voor prins Harry en Meghan, wordt een tweeling niet uitgesloten.

  29 maart 2019 - 07:54