×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Engeland heeft er een nieuw prinsje bij

  Engeland heeft er een nieuw prinsje bij

  Prinses Catherine en prins William zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Het jongetje is vijfde in lijn van troonopvolging.


  Het jongetje is het broertje van prins George en prinses Charlotte.

  Kate werd maandagochtend vroeg opgenomen in het welbekende St. Mary's Hospital in London waar ook haar andere twee kinderen ter wereld kwamen.

  Heel Engeland heeft de hele dag zijn adem ingehouden. Sommige fans zaten meer dan een week van te voren al voor de deuren van het ziekenhuis te wachten. 

  23 april 2018 - 14:00