×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Engeland heeft er een nieuw prinsje bij

  Engeland heeft er een nieuw prinsje bij

  Prinses Catherine en prins William zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Het jongetje is vijfde in lijn van troonopvolging.


  Het jongetje is het broertje van prins George en prinses Charlotte.

  Kate werd maandagochtend vroeg opgenomen in het welbekende St. Mary's Hospital in London waar ook haar andere twee kinderen ter wereld kwamen.

  Heel Engeland heeft de hele dag zijn adem ingehouden. Sommige fans zaten meer dan een week van te voren al voor de deuren van het ziekenhuis te wachten. 

  23 april 2018 - 14:00