×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Emotioneel werkbezoek voor Sophie

  Gravin terug naar geboorteziekenhuis van haar kinderen

  Emotioneel werkbezoek voor Sophie

  Sophie, de Gravin van Wessex, bracht gisteren een emotioneel werkbezoek aan het Frimley Park Ziekenhuis in Surrey. De vrouw van prins Edward kreeg tranen in haar ogen toen ze de verloskundigen ontmoette die in 2003 haar leven redden tijdens de geboorte van dochter Louise.


  Lady Louise kwam vier weken te vroeg in het Frimley Park Hospital ter wereld. Sophie onderging een spoedkeizersnede nadat de placenta had losgelaten en ze veel bloed verloor. Na de geboorte bleef Sophie nog twee weken in het ziekenhuis om te herstellen.

  Gisteren opende de gravin de nieuwe afdeling neonatologie van het ziekenhuis. Volgens de Britse krant The Daily Telegraph was het haar eerste bezoek aan het ziekenhuis sinds de geboorte van zoon James in 2007. Sophie was blij in ‘gelukkiger omstandigheden’ terug te mogen komen. In een korte toespraak zei de gravin: ‘Jullie hulp is erg belangrijk en kan letterlijk het verschil maken tussen leven en dood. Dat kan ik beamen! Het komt niet vaak voor dat je de mensen kunt bedanken die een groot verschil hebben gemaakt op een belangrijk punt in je leven. Ik ben erg blij hier te zijn en jullie persoonlijk te bedanken.’ Na haar toespraak welden de tranen op in haar ogen.

  19 maart 2014 - 11:43